Maso sušené

Proč sušené maso

                                        

  • Sušené maso je vysoce kvalitní potravina
  • Sušené maso má nízký obsah sacharidů a tuků
  • Sušené maso je potravina s vysokým obsahem bílkovin
  • Sušené maso Vám dodá potřebnou energii při sportu a na cestách
  • Sušené maso je bezlepkové (u jednotlivých produktů označené vždy logem), nebo má jen velmi nízký obsah lepku
  • Sušené maso nabízí jedinečný gurmánský zážitek, přesto po něm neztloustnete
  • Sušené maso se hodí nejenom pro sportovce a výpravy s extrémními výkony, je vhodné jako součást stravy při dietách a to i redukčních, pro jeho jedinečnou chuť se využije i jako delikatesa
  • Sušené mořské plody jsou cenným zdrojem minerálů a vitamínů a nenasycených Omega-3 mastných kyselin
  • Sušené maso má dlouhou dobu trvanlivosti
  • Sušené maso je lehké a přitom tolik výživné a plné energie!
  • Sušené maso díky své kvalitě a vynikajicím vlastnostem můžete využít při sportu, při práci, ve chvílích relaxace, a při mnoha dalších příležitostech, jako jsou například firemní akce, večírky, párty, slavnostní rauty nebo i jen při pikniku v přírodě, či posezení s přáteli
  • Sušené maso je vhodné například i jako doplněk při odvykání kouření
  • Sušené maso vhodně nahradí sladkosti, chipsy a jiné nezdravé mlsání a stane se tak součástí Vašeho zdravého životního stylu
     

Sušené maso vám upevní zdraví?

Podpořte své zdraví omezením lepku ve vaší stravě a konzumací sušeného masa. Nejnovější lékařské výzkumy potvrzují, že nadměrné množství lepku v naší stravě obsaženém v potravinách jako je chléb, rohlíky, sušenky a další moučné výrobky, působí toxicky i na organismus člověka, který netrpí nesnášenlivostí lepku (celiakií).
                                                                                    

Lepek se ukládá v tkáních Achillovy šlachy, kotníků a kolen, a může způsobit degenerativní změny pohybového aparátu. Je jen na Vás, do jaké míry omezíte lepek a rozšíříte konzumaci sušeného masa.

Byly také zjištěny souvislosti mezi působením lepku a nervovými chorobami, jako například skleróza, a potvrdilo se, že lepek urychluje degeneraci oka. Jste často unavení, trpíte bolestmi hlavy, kloubů, býváte oteklí? Důvodem může být přemíra lepku ve Vaší stravě.

Přesvědčte se o působení lepku na Váš organizmus, nahraďte po dobu několika dní moučné výrobky těmi bezlepkovými a pozorujte, jak se cítíte - například místo knedlíku si dejte pohanku, místo chleba zeleninu. Také velká část našeho sortimentu sušeného masa se řadí mezi bezlepkové potraviny, proto jej můžete rovněž bez obav zařadit do svého zdravějšího jídelníčku.
 
                                                             

Přednosti sušeného masa

důvody proč konzumovat sušené masoVysoké výživové hodnoty v malém objemu produktu. 25g sušeného masa odpovídá 50-87g syrového masa se všemi prospěšnými nutričními hodnotami.

Kalorická hodnota sušeného masa v 1 balení Jerky se pohybuje v rozmezí od 237 do 270 kJ. Jerky se tímto řadí mezi potraviny vhodné pro stravování během redukční diety. Příjem kalorií pro dietní režim je stanoven na maximum 2000 kcal denně. I malý kousek sušeného masa obsahuje velké množství energie.

Je to lehká strava a navíc, jak je vědecky potvrzeno - lehká strava, která zahrnuje bílkoviny z libového masa. Ve spojení s otužováním, dostatkem spánku a pohybem na čerstvém vzduchu významně přispívá také ke zvýšení odolnosti organismu a upevňuje imunitní systém.

Nízké nároky na skladování. Jedna z dalších důležitých předností je nenáročnost na skladování. Skladovací teploty jsou +5 až +30°C i při dlouhodobém uchovávání, což je vhodné do extrémních podmínek ať při sportu, turistice, delší jízdě autem, v práci apod., kde není dostupné běžné stravování.

Každé balení sušeného masa obvykle obsahuje absorber kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace, a tím efektivně prodlužuje trvanlivost sušeného masa.

Tento způsob balení sušeného masa garantuje minimální dobu trvanlivosti 12 měsíců bez porušení obalu. Po otevření obalu je potřeba výrobek zkonzumovat do 2-3 dnů bez chlazení, při chlazení do 5-6 dnů.

Vysoké množství využitelné energie. Sušené maso je díky vysokému obsahu nedegradovaných bílkovin a nízkému podílu tuků výborným zdrojem energie pro všechna sportovní odvětví, rekreační aktivity a vhodný doplněk při některých dietách.

Stále větší oblíbenost. Sušené maso je stále více oblíbené u různých skupin konzumentů, jako jsou lidé se zdravým životním stylem, výkonoví sportovci, rekreační sportovci, horolezci, alpinisté, vyznavači oudooru, členové expedicí, motorkáři, automobiloví závodníci, cyklisté, dále vyznavači dálkové nebo horské turistiky, golfisti, vodáci, vyznavači jachtingu, potápěči, a řada dalších. Sušené maso se také stává stále více oblíbeným i v běžném životě při oslavách, firemních akcích a při posezení s přáteli.

 

 

 

Značky firem: